Kladionica Srbija

Sportsko klađenje je jedna od najčešćih aktivnosti i muškaraca i žena u Srbiji u poslednjih 30 godina. Još 90-ih godina prošlog veka sportske kladionice su rasle kao pečurke na teritoriji Republike Srbije, a domaća kladionica mogla se naći skoro na svakom ćošku. Međutim, pravi „bum” dogodio se negde početkom dvadeset prvog veka, kada su počele da se otvaraju prve velike mreže kladionica. U to vreme, bilo je uobičajeno videti ljude kako sede za stolovima, gledaju teletekst na velikim televizorima i popunjavaju karte. Sa razvojem tehnologije, domaći brendovi su počeli da se kreću onlajn.

Kada su u pitanju najbolje onlajn kladionice u Srbiji, teško je izabrati instituciju, jer pored domaćih kompanija postoji veliki broj međunarodnih kompanija u kojima igrači iz Srbije mogu da ulože svoj novac i da se klade na sportske događaje. Zbog toga smo odlučili da napravimo ovaj sajt sa recenzijama, u kojima smatramo važne kriterijume za izbor kladionice. U našoj rang listi ćete pronaći popularne onlajn kladionice sa veoma velikom ponudom opklada, najboljim kvotama, bonusima za nove igrače, opkladama u realnom vremenu i direktnim prenosima utakmica i drugih sportskih događaja. Ovo će vam omogućiti da racionalno i kompetentno odlučite u koje kladionice u Srbiji je bolje da se registrujete.

 

 

Kladionice u Srbiji spisak

1
100
Depozit Bonus do 1000%
Bonus dobrodošlice
2
99
300 €/$ + 170 Besplatni spinovi
Bonus dobrodošlice
3
98
300% + 30 besplatnih okretaja
Bonus dobrodošlice
4
98
Depozit Bonus 100% do €300
Bonus dobrodošlice
5
98
Bonus za depozit 300% do 30.000 RSD
Bonus dobrodošlice
6
98
100% do 300 €
Bonus dobrodošlice
7
97
100% Depozit Bonus do 200€
Bonus dobrodošlice
8
97
200% do €500
Bonus dobrodošlice
9
95
100% Depozit Bonus do 500€ + 200FS
Bonus dobrodošlice
10
94
100% + 100 Besplatnih okretaja
Bonus dobrodošlice
11
94
450%
Bonus dobrodošlice
12
77
BONUS DOBRODOŠLICE OD 200% ZA SLOT IGRE
Bonus dobrodošlice
13
66
Od 150% i 150 spinova
Bonus dobrodošlice
14
62
Bonus do 600% na depozit
Bonus dobrodošlice
15
54
Bonus na Prvi Depozit do 900%
Bonus dobrodošlice
16
53
Do 400% za 5 pari po kuponu
Bonus dobrodošlice

Kako ocenjujemo kladionice?

Naš glavni cilj je da čitaocima i kladionicama pružimo ažurne informacije o sertifikovanoj i licenciranoj kladionica Srbija, gde možete bez problema da kladite, ne brinući o bezbednosti svog novca i ličnih podataka. Prilikom kreiranja recenzija oslanjamo se na sopstveno iskustvo, uzimajući u obzir činjenične podatke sa sajtova pojedinačnih kladionica, kao i njihovu reputaciju među kladionicama.

Sve online kladionice Srbija ocenjujemo prema određenim kriterijumima:

 • kladionica ima licencu;
 • kvote i vrste opklada;
 • bonusi i promocije;
 • dizajn veb stranice i mobilna verzija;
 • tehnička podrška;
 • dostupnost opklada uživo;
 • sigurnost ličnih podataka i novca;
 • povlačenje sredstava.

Ne pokušavamo da vas ubedimo da se kladite kod jedne ili druge kladionice, ali ćemo vam dati detaljne informacije kako biste sami odlučili koja od kladionica Srbija vam najviše odgovara. Svaki igrač ima različite preferencije, tako da ono što je dobro za vas možda neće biti zanimljivo drugom kladioniku.

Zakonitost i licence klađenja u Srbiji

Delatnost licenciranih sportske kladionice u Srbiji regulisana je Zakonom o kockanju Republike Srbije. Strana pravna lica mogu dobiti ovu licencu pod uslovom da im se sedište nalazi na teritoriji zemlje. Sve dok nije bilo velikog broja kladionica koje su tražile licencu, iz prostog razloga što je tržište malo i srpski igrači i dalje mogu bez problema da se klade u stranim kladionicama.

Pouzdane kladionice Srbija, odobrene od strane regulatora, plaćaju duple obaveze u državnu kasu Srbije. Naime, svakog meseca plaća se takozvana naknada za odobrenje od 12.000 dinara, kao i porez na kockanje od 15% na osnovu dobiti

Odds

Koeficijent opklade je numerički množilac koji pokazuje verovatnoću određenog ishoda događaja, što uključuje maržu kladionice. Bolji će, proučavajući kvote, moći da predvidi svoj potencijalni dobitak po opkladi.

Koeficijenti stope se formiraju uzimajući u obzir nekoliko faktora.

 • Verovatnoća ishoda događaja

Šanse su obrnuto povezane sa verovatnoćom. To znači da što je veća verovatnoća određenog ishoda, to je manji koeficijent i obrnuto. Na primer, kada se kladite na favorita i autsajdera, kvota drugog, nižeg od pobednika, biće veća. U toku utakmice jasno je da se koeficijenti menjaju, to se dešava po istom principu. Što je verovatnije ishod, to će biti manje šanse.

 • Marža kladionice

Marža kladionice je procenat koji napušta kancelariju. Marža ne zavisi od ishoda događaja. Kada igrač položi opkladu, on već plaća kladionici, pošto se marža već uzima u obzir prilikom klađenja na određeni koeficijent.

Da biste bolje razumeli formiranje kvota, razmotrite primer.

Recimo da se igra između protivnika jednake snage, verovatnoća pobede će biti od 50 do 50.

 • Verovatnoća = 50%: 100% = 0,5.
 • Šanse = 1: Verovatnoća = 1: 0,5 = 2.

Čini se da kladionica treba da odredi koeficijent 2 za ovaj događaj, ali u ovom slučaju se uzima u obzir marža, koja će biti jednaka, na primer, 10%.

Razlika se deli između dva tima sa 5%, nakon čega verovatnoća neće biti 0,5, već 0,55, tada:

 • odnos = 1: 0,55 = 1,82.

Logično, igrač treba da stavi opkladu sa verovatnoćom od 55% sa kvotom 1,82. Ali u stvari, ispada da se procenat kreće od 50% zbog već obračunate marže.

Marža u različitim kladionicama se kreće od 2 do 20%, što je veći procenat, to je niži koeficijent. Zbog toga postoje različite kladioničarske kvote za isti događaj. Stoga, da biste dobili veći profit od opklade, morate tražiti kladionicu sa niskom maržom.

Kladjenje tipovi

Što se tiče popularnosti pojedinih vrsta kladionice tipovi, možemo reći da zavisi od vrste sporta, kao i od preferencija samih kladionica.

Standardno kladjenje tipovi:

 • Klađenje na konačan rezultat je dobro poznata opklada u kojoj predviđamo ishod utakmice. Ovde postoje 3 prilike – da se pobedi domaćin (1), pobedi gost (2) ili da se ekipa završi nerešeno (X).
 • Dvostruka šansa – Prikladno kada se približava sporni susret. Sa njim se možete kladiti na dva od tri moguća ishoda – 1X, 2X ili 12.
 • Tačan rezultat – Da biste dobili tačan rezultat, potrebno je da predvidite konkretan tok događaja. Odnosno, pored određivanja pobednika meča, potrebno je da pogodite koliko će golova biti razmenjeno između timova.
 • Manje/više golova – Opklade na manje i više golova relativno je lako predvideti i stoga ih preferiraju mnogi igrači. Ovde je vaš cilj da premašite ukupan broj golova na utakmici ili ostanete ispod praga koji je odredila kladionica (na primer, 2,5 gola).
 • Klađenje na golmana zahteva od vas da predvidite ko će prvi postići, ko poslednji ili koliko će golova igrač postići. Ovde ima zaista mnogo mogućnosti.
 • Klađenje na pola igre uključuje one koje smo već spomenuli i takođe dodaju neke opcije. Bolji se mogu kladiti na ishod utakmice, predvideti strelce, kladiti se na određeni broj golova i to samo na jedno od dva poluvremena. Odnosno, ne zanima nas konačan ishod događaja, već samo njegovih 45 minuta.
 • Hendikep je opklada koja daje virtuelnu prednost jednom od dva tima. Odnosno, kada se desi, na primer, da se dva tima sastanu licem u lice, gde je jasno ko će biti pobednik, kladionica daje korisnicima pravo da daju prednost slabijoj ekipi za izjednačenje u meču. Izbor hendikep opklada je skoro uvek povezan sa povećanim kvotama, što ga čini tako atraktivnim.
 • Oba tima daju gol/bez gola – Ova dva tržišta su takođe veoma poželjne opcije. Prva je vrsta opklade u kojoj samo treba da predvidite da oba tima neće ostati praznih ruku. U drugom – bez gola, vaša prognoza je da će jedna od dve ekipe završiti sa čistim golom.

Ako više volite da se kladite na fudbal, onda morate da znate da li kladionica kod koje želite da se registrujete ima dovoljan broj tržišta za koje ste zainteresovani. Na primer, najbolje sportske kladionice Srbija treba da imaju u svojoj ponudi azijski hendikep, korner pijace, broj karata, tačan rezultat i mnoga druga popularna tržišta danas.

Igrači koji vole da se klade na košarku sigurno će biti srećni ako njihove kladionice nude posebna tržišta pored standardnih tržišta vezanih za rezultate timova ili pojedinačnih igrača. Trenutno praktično ne postoji sport u najboljim onlajn kladionicama koji nije pokriven sa nekoliko standardnih i desetak specijalizovanih tržišta.

E-sport

Poslednjih godina, novi fenomen se proširio svetom, posebno namenjen kompjuterskim entuzijastima. E-sport je takmičenje između igrača kompjuterskih igara, na čiji rezultat sada možete da se kladite. Većina kladionica je već uključila esport u svoju tekuću ponudu jer je potražnja za njima velika. Esportovi obično troše mnogo novca i postaju unosan posao, zbog čega danas ima toliko profesionalnih igrača i timova.

Ako pogledamo srpske kladionice, tamo imamo e-sport skoro svuda. I najčešće to nisu samo jedan ili dva meča, već čitave lige i takmičenja. Potražnja za njima kod nas ne dostiže svetske vrednosti, ali raste iz godine u godinu. Ako volite kompjuterske igrice i redovno gledate ligaške utakmice, onda će vam se svideti esport.

Virtuelni sportovi

Virtuelni sportovi se često mešaju sa eSportom, ali to je sasvim druga stvar. Virtuelni sportovi su identični klasičnim sportovima, sa jedinom razlikom što njihove rezultate generiše kompjuter. Možete se kladiti na razne fudbalske lige, tenis, konjske trke, košarku, itd. bez sati čekanja na rezultate utakmice. Virtuelni mečevi obično traju do 5 minuta. Osim toga, većina kladionica pozdravlja činjenicu da su dostupne 24 sata dnevno, tako da možete da položite svoje opklade kad god želite.

Bonusi i promocije kladionica

U Srbiji ima mnogo kladionica, pa se međusobno takmiče nudeći bonuse i promocije svojim klijentima. Svaki igrač može da bira između širokog spektra predloga, koji često mogu biti zbunjujući. Postoje i kladionice čiji su uslovi za dobijanje bonusa neizvodljivi. Stoga, pre nego što odlučite da iskoristite bonus, uvek pročitajte uslove unapred. Na našoj listi najboljih kladionica u Srbiji, naći ćete veliki izbor bonusa, uključujući ponude za postojeće i buduće igrače. U nastavku navodimo najpopularnije poklone za posetioce.

Bonus dobrodošlice

Ova ponuda je za nove korisnike. Novi igrač nudi rad na sledeći način – korisnik se registruje, aktivira i verifikuje svoj nalog i dobija bonus na svoj prvi depozit. Neke ustanove mogu pružiti početni bonus nakon završetka različitih koraka. Na primer, na nekim sajtovima, igrač dobija online casino pocetni bonus nakon što unese određenu kombinaciju slova i brojeva u odgovarajuće polje bonus koda za sportsko klađenje. Iznos koji dobijete varira od kladionice, ali je obično između 50% i 300%.

Free bet

Takve promocije najčešće važe za nove igrače kako bi privukli korisnike. Morate da se kladite na određeni iznos novca za određeni sportski događaj. Poklon mogu dobiti i lojalni igrači. Najveća prednost bonusa za free bet bez depozita je ta što igrač nema apsolutno ništa da izgubi ako njegov tim izgubi.

Bonusi za posebne događaje

Ove promocije su obično dostupne redovnim igračima. U nekim slučajevima, bonusi za posebne sportske događaje su u obliku turnira koje organizuje dotična sportska kladionica, a nagrade se najčešće isplaćuju u obliku gotovine.

Cashback

Na kladionicama se održavaju razne promocije. Na primjer, sportsko klađenje može ponuditi svojim igračima 10% cashback bonusa, što znači da ćete dobiti 10% izgubljenog iznosa.

Kada preuzimate bilo koju ponudu ili nagradu od onlajn kladionice, obavezno pročitajte sve odredbe i uslove i/ili ograničenja povezana sa određenom ponudom. Najbolje sportsko klađenje u Srbiji može da vas nagradi velikim dobicima, ali da biste došli do ovih iznosa potrebno je da se kladite na njihovom sajtu.

Ostali bonusi

Sve više kladionica otvara kazina sa slot mašinama na svojim sajtovima. Posetioci mogu naići na besplatni spinovi za registraciju koji prevazilaze sportsko klađenje i takođe nude besplatne okrete u kazinu. Kuća obično ima jedan depozit, tako da možete istovremeno kladiti, igrati slotove i isprobati rulet. Tako da su bonusi za različite vrste kockanja dobar marketinški trik za kladioničarske kompanije.

Programi lojalnosti i VIP-klubovi

Zanimljiva nagrada za kladioničare je program lojalnosti, prema kojem se poeni daju za svaku zatvorenu opkladu. Generalno, što je veća opklada i kvote, više poena dobijate. Ovi poeni se zatim mogu iskoristiti za besplatne opklade, kurseve ili prave nagrade, na primer. U srpskoj areni postoji nekoliko kladjenje online koje koriste sličan sistem za nagrađivanje svojih vernih kupaca.

Dizajn veb stranice i mobilna verzija

Pre nego što se registrujete u nekoj od najbolja kladionica u Srbiji, pažljivo pogledajte sajt ustanove. Interfejs prilagođen korisniku je od velike važnosti, naš tim u svojim recenzijama opisuje pojedinačne stranice, u zaključku obaveštava da li su nam bile razumljive ili ne, ali je pogodnost i sve ostalo na diskreciji korisnika. Ovaj kriterijum je prilično individualan, pa obratite pažnju ne samo na bonuse, obavezno proučite i sami isprobajte sajt.

Za mnoge je važan i sam proces registracije, koji se može razlikovati od jedne do druge kladionice. Jedna kladionica zahteva da se registrujete u svojoj kancelariji, druga – onlajn bez napuštanja kuće. Ovo i još mnogo toga treba unapred uzeti u obzir. U našim recenzijama pokazaćemo vam kroz koje korake morate da prođete prilikom registracije u kladjenje online, kako biste razumeli mehanizam otvaranja naloga.

Danas preko 70% igrača koristi mobilne telefone za onlajn sportsko klađenje. Funkcionalna aplikacija je svakako prioritet za sve internet kladionice koje žele da se takmiče na onlajn tržištu. Programi su jednostavni, obično dostupni na dve platforme, odnosno Android i iOS (za Apple uređaje). IOS aplikacije se obično mogu besplatno preuzeti sa AppStore-a, ali nećete pronaći verziju za Android na Google Plai-u jer je Google ukinuo podršku za bilo koju vrstu kockanja. Tako onlajn kladionica nudi preuzimanje aplikacije direktno sa svoje zvanične veb stranice.

Najbolje mobilne aplikacije se obično ne razlikuju od desktop verzije i rade brzo. Takođe se redovno ažuriraju, što ukazuje da se na programima stalno radi. Neke srpske kladionice imaju prilično kvalitetne aplikacije za klađenje koje se mogu porediti sa programima poznatih brendova u industriji igara.

Tehnička podrška

Većina kladionica nudi nekoliko opcija za kontaktiranje službe za podršku klađenja. Pročitajte često postavljana pitanja (FAK) pre upotrebe bilo kog od njih. Ako ovo ne pomogne, obratite se službi za podršku. Najsporija i najmanje popularna metoda je e-pošta. Ceo proces od ulaska u poštansko sanduče do dobijanja odgovora traje prilično dugo, pa ako postoji druga opcija, bolje je koristite.

Podršku možete kontaktirati i telefonom, što takođe ima svoje nedostatke, posebno ako je kladionica strana. Naknade za takav poziv mogu biti veoma visoke, a da ne govorimo o jezičkoj barijeri. Neke kladionice nude takozvani kontakt formu u kojoj navedete svoje ime i adresu e-pošte i opišete svoj problem. Predstavnik korisničke službe će vam poslati e-poruku sa odgovorom na vaše pitanje. I poslednja opcija je onlajn ćaskanje. Smatra se najbržom i najpopularnijom opcijom za kontaktiranje menadžera kladionica. Ovde možete pisati odgovornom zaposlenom u realnom vremenu i odmah dobiti odgovor.

Live klađenje

Klađenje pre meča je odlično, ali samo uz klađenje uživo ćete doživeti pravo uzbuđenje u igri. Osim toga, delimično negiraju prednost najbolje za kladionicare, pa ih najčešće biraju iskusni igrači. Potrebno je da se kladite u realnom vremenu kako bi kladioničar mogao da reaguje na aktuelne događaje na terenu. Pored toga, u timskim sportovima nije neuobičajeno da trener promeni postavu ili objavi strelca neposredno pre meča, što može značajno uticati na tok meča, a samim tim i na vašu opkladu pre meča.

Velika prednost pri izboru najbolja online kladionica biće prisustvo direktnog prenosa. Bolji mogu reagovati na trenutno raspoloženje tima/igrača, videti ko je u prednosti u meču. Lista najboljih ustanova za klađenje uživo je dugačka, ali nemaju sve streamove uživo. Takođe obratite pažnju na listu i broj događaja. Uvek ćemo procenjivati broj sportskih i sporednih opklada ponuđenih u našim recenzijama, kako za klađenje pre meča, tako i za klađenje uživo.

Neke najbolje kladionice u Srbiji imaju razgovore na kojima možete komunicirati sa drugim posetiocima, razmenjivati savete i znanja. Ovo ni na koji način neće povećati vaše šanse za pobedu, ali onlajn sportsko klađenje će definitivno postati zabavnije i možda ćete naučiti nešto ili dve.

Sigurnost ličnih podataka i novca

Licenca nije jedini kriterijum za bezbednost operatera. Postoje dodatni zahtevi iza stvaranja bezbedne onlajn platforme. Za početak, ovo je zaštita ličnih podataka u najboljem za kladionicare. Od sajtova se zahteva da informacije koje daju igrači čuvaju na bezbednom mestu bez otkrivanja trećim licima. Podaci i priložena dokumenta proveravaju se prilikom provere od strane ovlašćenih službenika koji potpisuju dokumente o poverljivosti. Da bi to uradili, BC imaju SSL sertifikat i koriste HTTPS bezbednosne protokole.

Sajtovi za klađenje moraju ne samo da plaćaju godišnje naknade, već i da imaju odgovornu politiku klađenja. Ovo uključuje pristup međunarodnim organizacijama koje se bore protiv zavisnosti od kockanja. Korisnici mogu blokirati svoj pristup određenoj usluzi, nametnuti ograničenje mesečnog depozita ili postaviti ograničenje maksimalnog opklada.

Softver koji koriste kladionice mora biti sertifikovan od strane međunarodnih laboratorija za testiranje. Na primer, eCOGRA, koja je bila prva kompanija koja je ponudila samoregulaciju kockanja 2003. godine. Većinu domaćih operatera na tržištu kontroliše nekoliko organizacija. Na primer, Evropsko udruženje za kockanje i klađenje (EGBA), sa sedištem u Briselu, brine o bezbednosti kockanja u 19 država članica Evropske unije.

Povlačenje sredstava

Prilikom plaćanja ili podizanja sredstava, kladionice vas preusmeravaju na stranicu banke ili institucije koja obrađuje novčanu transakciju. Na ovaj način, vaše finansijske informacije ostaju bezbedne. Što se tiče vaših ličnih podataka, sve zemlje članice EU podležu GDPR-u i lični podaci se mogu čuvati i obrađivati samo uz vašu saglasnost.

U onlajn kladionicama u Srbiji postoji nekoliko opcija plaćanja depozita. Svaka od ovih opcija dostupnih online kladionicama je potpuno bezbedna, tako da bezbednost vaših sredstava nikada nije ugrožena.

Najpopularniji su:

 1. U ekspoziturama domaćih kladionica, kada bolji sami dođu u kancelariju kladionice i uplate depozit.
 2. Platne kartice (Visa, Master, Dina) – možete platiti u bilo kojoj online kladionici.
 3. Popularni e-novčanici Skrill ili Neteller. Ne podržavaju ih sve lokalne kladionice online, ali u bilo kojoj inostranoj kladionici moći ćete da uplatite novac preko ovih usluga plaćanja.
 4. Druge popularne opcije depozita su iPay, Paysafecard i PayPal.
 5. Sms uplata kladionica srbija (kladjenje preko telefona).

Pre otvaranja naloga u onlajn kladionici, veoma je važno da saznate da li kladionica podržava način plaćanja koji koristite. Imajte na umu da ovo ne mora da znači da ako kladionica podržava jedan metod za finansiranje depozita, podržavaće i isti metod za povlačenje novca. Naši stručnjaci će sa vama podeliti informacije o načinima plaćanja koji su dozvoljeni u izabranoj kladionici, kako biste uštedeli vreme pri izboru. Odvojeno ćemo vam reći o vremenu podizanja novca u kladionica lista, kako biste što pre mogli da primite svoj dobitak.

Kako se registrovati kod kladionice?

Otvaranje naloga u bilo kojoj kladionica lista nije komplikovan proces, ne razlikuje se od procedure registracije na drugim sajtovima. Potrebno je da ustanovite date svoje lične podatke.

Kako je proces registracije online:

 1. Na glavnoj stranici za klađenje kliknite na „Registruj se“.
 2. Popunite formular za prijavu, navodeći svoje kontakt podatke, uz obavezno popunjavanje označenih polja.
 3. Nakon popunjavanja, završite proces verifikacije porudžbine (e-mailom, SMS-om, telefonom).
 4. Prijavite se na svoj nalog.
 5. Napravite depozit, iskoristite promociju i položite svoje opklade.

Naš predlog pri prvoj poseti kladionici je da promenite jezik u srpski, ako to interfejs dozvoljava. Zatim pronađite dugme za registraciju i pokrenite proces registracije naloga. Korisnici koji su stariji od 18 godina mogu otvoriti nalog. Kladionica to možda neće zahtevati prilikom registracije, ali budite sigurni da će tražiti verifikaciju identiteta prilikom povlačenja sredstava sa računa.

Još jedna stvar koju treba da znate pre registracije naloga su uslovi za aktiviranje bonus bez depozita kladionica. Obično se ova informacija lista kladionica piše malim slovima. Ali mi ćemo analizirati ove informacije za vas, istaći najvažniju stvar.

Saveti za igrače

S obzirom na rastuću ponudu onlajn klađenja u zemlji, mnogi traže kladionice u Srbiji spisak dostupnih igračima. Naš sajt nudi savete kako da izaberete pravu kladionicu kako ne biste izgubili novac i pobedili klađenjem. Tim stručnjaka sa velikim iskustvom u oblasti onlajn klađenja daće preporuke za kladjenje o najboljim kvotama, specijalnim bonusima, novim kladionicama, karakteristikama dopune depozita i isplate dobitaka.

Testiraćemo različite strategije za naše posetioce, pratiti važne sportske događaje i birati najzanimljivije utakmice koje vredi odigrati. Klađenje na mreži može doneti velike pobede, ali je i zabavno, sve dok je igra pod kontrolom.

Zaključak o najboljim kladionicama u Srbiji

Želeli bismo preporuke za kladjenje samo među domaćim ustanovama, ali za sada se ova oblast samo razvija. Jednostavno rečeno, čini se da domaći brendovi ne teže da prate svetske trendove, ulažući malo sredstava u razvoj industrije, posebno kada je u pitanju onlajn klađenje. Parku u srpskim kladionicama je pre nekoliko godina bilo zabranjeno klađenje na jednu opkladu, pa su posetioci morali da biraju kombinovane kupone sa četiri i više para.

Sportske kladionice u Srbiji su nedvosmisleno inferiorne u odnosu na evropske i svetske sportske kladionice po kvalitetu usluga i ponude. Sa druge strane, onlajn klađenje je svakako veoma profitabilan posao koji svake godine donosi milione, pa smo uvereni da će najbolje kladionice u Srbiji svakako unaprediti svoju ponudu i približiti se svetskim standardima onlajn klađenja.

Preporučujemo vam da svakako pročitate naše recenzije sportskih kladionica koje se nalaze na našoj veb stranici. Naši stručnjaci su tokom nekoliko meseci testirali i verifikovali veliki broj regionalnih i globalnih onlajn brendova kako bi vas što bolje upoznali sa kvalitetima i nedostacima svakog brenda posebno. Na osnovu ovih recenzija, kao i ocene svake kladionice, moći ćete da donesete informisanu odluku i izaberete najbolju kladionicu.

 

Često postavljana pitanja

Kako igrati kladionicu na sigurno?
Postoji nekoliko sportskih kladionica Srbija gde možete da se kladite, ali nisu sve bezbedne za kladioce. Uvek preporučujemo našim čitaocima da se registruju na sajtovima za klađenje koji imaju važeće i popularne licence za kockanje.
Koje kladionice imaju dozvolu za rad u Srbiji?
Prema zakonu u Srbiji, samo određene kladionice smeju da nude sportsko klađenje - Meridianbet, Admiral, Soccer, Mozzart itd.
Koje kladionice su popularne u Srbiji?
Izbor kladionice je individualna stvar za svakog igrača. Za neke su najvažnije kvote, za druge - poverenje da će im dobici biti isplaćeni, za druge - bonusi. Na našem sajtu možete pronaći recenzije legalnih i pouzdanih kladionica, tako da ne možete pogrešiti koju je najbolje izabrati. Uvek je dobra ideja da pregledate recenzije i uporedite prednosti onlajn klađenja kako biste izabrali najbolje mesto za klađenje.
Koje sisteme plaćanja mogu da koristim za uplatu?
Depoziti kreditnom karticom su mogući u skoro svakoj kompaniji za sportsko klađenje na mreži. Takođe u Srbiji su popularni Paipal, Skrill ili Moneibooker elektronski novčanici. Mnogi na staromodan način posećuju oflajn kancelarije da dopune svoj račun. Imajte na umu da PaiPal ima stroga pravila u vezi sa sportskim klađenjem. Ako vidite da operater prihvata depozite koristeći ovaj način plaćanja, onda možete biti sigurni da je ovo pouzdana kancelarija.